Wrist.im

Man ser fort at denne siden er laget av en profesjonell designer. Med et utrolig rent og oversiktlig design har denne designeren klart å lage en side som med en gang klarer å formidle budskapet med siden, i tillegg til at fotografiene og animasjonene på siden er helt eksepsjonell. Her kan man se klokkene tikke i samtid mens man ser gjennom de forskjellige designene.

Siden presenterer klokker designet av samme person som har designet siden, samt andre designere fra kjente klokkemerker som Casio. Fargene på siden komplementerer alltid klokkene. Dette er kan man merke er nøye gjennomtenkt, og det gjør at siden blir enda mer interessant å scrolle nedover. Dette er sentralt hvis man ønsker å holde brukeren på siden.

Helt øverst på siden finner man logoen samt muligheten til å stille klokkene til blant annet tidene i London, San Fransisco, og Paris. Man har også mulighet til å tweete om det om man ønsker det.

Når man har kommet til bunds av siden får man muligheten til å melde seg på nyhetsbrevet til siden. Denne passer utrolig bra med resten av designet. Siden fungerer selvfølgelig på alle enheter. Bilder er retinaklare og hvis man sitter med en større skjerm kan kanskje fargene bli litt for fremtredende. – Heldigvis så er fargene ikke for sterke.