Madebyfieldwork.com

Denne siden er robust side som har et enkelt fargetema, som veier opp for alle de fantastiske bildene og videoene som man finner på denne siden. Dette designet fungerer utmerket godt med tanke på alt innhold som finnes på denne siden. Med dette blogaktige grensesnittet og alltid bilder i fullskjerm uansett hva slags enhet man sitter på gjør at siden fungerer utrolig bra.

Det er tydelig at innhold er sentralt på denne siden. All informasjontekst og skrift er veldig lesbart – også på skjermer med lav styrke.

Helt øverst på siden er det en smal meny samt logoen til firmaet. Her kan man klikke seg rundt på siden med fire kategorier, noe som holder for det de skal formidle. Denne menyen følger deg mens du scroller deg gjennom nettsiden.

Når man går inn på kontaktskjemaet til siden så er det første man ser et kart fra Google som passer perfekt inn i temaet til siden. Under finner gateadresse samt noen spørsmål og svar før man kan kontakte dem. Her får man også muligheten til å dele på diverse sosiale medier som Facebook og Google pluss.

På slutten av denne siden kommer kjerneverdiene frem på en god måte. Her finner man hva siden står for i gode korte trekk, og man kan også her dele på sosiale medier.