C-roots.com

Denne siden fungerer veldig på PC, og større tabletmaskiner. Hvis man har noe særlig mindre skjerm enn dette kan siden virke litt trang til tider. Spesielt første siden. Men når man sitter på riktig plattform åpenbarer siden seg for brukeren. Man blir fort kjent med menyen og logoen til denne siden. Denne følger deg gjennom hele nettlesingen, og med en veldig interaktiv og annerledes meny så er desidert dette det mest interessante rent designmessig på siden.

Denne klikker man seg inn på forskjellige prosjekter som firmaet har hatt tidligere, og det er alltid en morsom animasjon mellom hver enkelt ting på menyen. Siden laster overraskende fort, og man alt av animasjon på siden virker nesten naturlig i bevegelsene sine. Alt i alt så fungerer dette overaskende bra!

Inne på siden får man mange morsomme godbiter når man klikker seg rundt. Alt fra porteføljer til logotrykk og masse annet. Her er det mye å ta av designgodbiter.

Når man har klikket seg inn på en ting kan man se videre på andre under. Her har man liknende artikler og bøker. Dette igjen er en helt annen side av dette nettstedet som det har blitt brukt mye tid og energi på.

Man merker fort at det er designere som står bak denne siden. Den skiller seg utrolig mye ut fra andre nettsider man klikker seg inn på. Dette gjør at den scorer høyt med tanke på å «fange» nye lesere av siden. Det er sjeldent man ser slike designperler fra dag til dag når man søker rundt på world wide web.